TFK

 Tampere Philharmonic Choir 

Kuoron taiteellinen johto

Jani Sivén (s. 1971) on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi vuonna 2000. Orkesterin- ja kuoronjohdon taitoja hän on hionut lisäksi mm. Eric Ericsonin, Per Borinin ja Petri Sakarin sekä Yhdysvalloissa Murry Sidlinin johdolla. Sivén toimii Tampereen Filharmonisen Kuoron, Kamarikuoro Auditen, Sinfonietta SOI –orkesterin sekä Helsinki Concordia –nuoriso-orkesterin taiteellisena johtajana. Vierailevana kapellimestarina hän on tehnyt yhteistyötä monien orkesterien ja kuorojen kanssa. Sivén työskentelee Sibelius-akatemian lehtorina

Tampereen Sävel 1999 -kuorokatselmuksessa Sivén palkittiin kuoronjohtaja-palkinnolla. Suomen Kuoronjohtajayhdistys valitsi hänet Vuoden kuoronjohtajaksi vuonna 2000.
Hänen sävellyksistään mainittakoon kamarioopperat Troijan naiset (2002), Abelard & Héloïse (2007), Suomen Rooman-instituutin 50-vuotisjuhlasävellys Fenestra Finnorum (2004) sekä Eteläsuomalaisen osakunnan 100-vuotisjuhlateos Metropolin tuulet (2005).
Kuoron varajohtaja Sari Oksavuori on valmistunut kirkkomuusikoksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2001 ja musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian Kuopion osastosta vuonna 2005. Kuoronjohtoa hän on opiskellut Timo Nuoranteen, Jorma Hannikaisen, Heikki Liimolan, Seppo Murron sekä Kari Turusen johdolla ja suorittanut kuoronjohdon B-tutkinnon. Hänellä on myös A-kanttorin pätevyys.

Sari Oksavuori työskentelee tällä hetkellä Ylöjärven seurakunnan kanttorina.
Tuuli Wirkkula on valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2005 ja muusikoksi vuonna 2007 Pirkanmaan ammattikorkeakoulun musiikin yksiköstä opettajanaan Lauri Väinmaa. Solistisia opintojaan hän on täydentänyt mm. Kirsti Huttusen sekä Hui Ying Liu-Tawaststjernan mestarikursseilla.

Viktoria Tanito-Hunyadin säestys- ja korrepetitiokoulutuksen Wirkkula suoritti erinomaisin arvosanoin vuosina 2001-02 ja jatkoi opintojaan vuonna 2005 Tiina Kärklanen johdolla. Vokaalimusiikin tuntemustaan hän on syventänyt toimimalla aktiivisena liedpianistina sekä säestäjänä yksinlaulun ja kuoromusiikin saralla.

Vuodesta 2004 Tuuli on toiminut Tampereen Filharmonisen Kuoron harjoitussäestäjänä.
Lisäksi hän toimii Pirkan opiston pianonsoiton tuntiopettajana ja säestäjänä sekä Tampereen oopperakuoron harjoitussäestäjänä.